Avio karte i kako izabrati najbolje?

Avio karte možete kupiti kod nas i biti sigurni da će vaše putovanje biti podržano sa naše strane od početka do kraja. Početak putovanja je trenutak kada dobijete ideju da biste negde otputovali i tada nam se obratite da pronađemo najpovoljniju opciju za vaše avio karte. MedTravel se trudi da ima povoljne cene sa jedne strane i kvalitetnu uslugu sa druge strane. Ako želite sigurnost i kvalitet onda ste došli na idealno mesto gde možete kupiti vaše avio karte. Naš cilj je da pružimo najkvalitetniju uslugu, a cene u avio prevozu su stalno promenljive i nekad se može desiti da nismo najjeftiniji za određenu destinaciju.

Kada nabavljate avio karte treba da znate da je u pozadini jedna velika svetska berza avio karata u kojoj se sve avio kompanije takmiče za iste putnike. To takmičenje može da bude u ceni, kvalitetu usluge, dodatnim pogodnostima kao što su besplatan prtljag, sakupljanje milja i sl. a vi, putnici ste u prilici da izaberete opciju koja vam najviše odgovara. Ne odgovaraju svima sve opcije ali u poslednje vreme je cena jedan od ključnih faktora za odlučivanje prilikom kupovine avio karte.

Rezervacija je besplatna i moguće je napraviti je u svakom trenutku. Svaka rezervacija ima svoj rok za kupovinu u kome treba da se odlučite da li želite da kupite tu avio kartu ili ne. U međuvremenu možete menjati rezervaciju za druge opcije, datume, vremena, avio kompanije i cene a mi to sve radimo besplatno i u cilju pronalaženja najbolje opcije koja vama odgovara.

Avio karte možete rezervisati na više načina:

  • Pozivanjem našeg stručnjaka za avio karte na +381 (0)11 407 6490
  • Slanjem e-mail poruke na med.reservation@gmail.com
  • Dolaskom u poslovnicu MedTravel Agency – Balkanska 14, Beograd

Informacije

Avionska karta, osnovne informacije

Kada kupiti avionsku kartu?

Prtljag i šta ne smem da spakujem?